Do-In-Stap cursussen

Do-In Yoga voor beginners

Qi-Flow-Salutation

>> Last van stress?

>> Heb je het op je heupen?

>> Zeurderige pijn in je rug?

>> Moe en lusteloos?

>> Spanningshoofdpijn? 

Dan verlang je vast naar meer energie en minder pijn, zodat je je beter kunt concentreren en vitaler voelt. Do-In Yoga laat je energie weer vrij stromen, waardoor je klachten en stress vanzelf verdwijnen. Maar hoe begin je? En waar haal je de tijd vandaan in je drukke bestaan?

Tijdens de Do-In-Stap cursus leer je je eigen Do-In Yoga beoefening op te zetten, zodat je weer stressvrij en productief van je dag geniet. De docent maakt hierbij gebruik van het Do-In-Stap boekje t.w.v. € 13,95 (gratis bij de Do-In-Stap cursus).

Niet praten, maar doen

De magie van Do-In Yoga is de ongekende verrijking van je leven. Thuis komen bij jezelf in een gevoel van gelukzaligheid.

>> ‘s morgens weer uitgerust wakker worden

>> niet meer zo snel geïrriteerd

>> weer pijnvrij naar je werk fietsen of de trap oplopen

>> meer zelfvertrouwen tijdens gesprekken met collega’s of familieleden

>> beter in staat om je eigen grenzen te herkennen en aan te geven

>> meer tijd overhouden voor jezelf

>> dicht bij jezelf blijven

Dit wordt allemaal pas werkelijkheid als je Do-In Yoga gaat beoefenen. Niet praten, maar doen. En dan is alleen een boekje vaak niet genoeg. Dan is het fijn om samen met iemand die jou begeleidt aan de slag te gaan.

In slechts vijf bijeenkomsten beweeg je door de vijf elementen-leer en is je eigen persoonlijke Do-In Yoga programma helder. Je ontvangt een deelname certificaat waarin je benoemt wordt tot Do-In Yoga kunstenaar. Hiermee krijg je tevens toegang tot de Practitioner opleiding, mocht je niet voldoende vooropleiding hebben.

De Do-In-Stap cursussen worden in twee vormen gegeven:

  1. Do-In-Stap normal (5 bijeenkomsten van 120 minuten)
  2. Do-In-Stap extended (5 bijeenkomsten van 150 minuten)

Do-In-Stap cursussen vinden

De Do-In-Stap cursus wordt gegeven door een gelicenseerd Do-In Yoga docent, die de kwalificatie hiervoor heeft ontvangen.

  • start meerdere keren per jaar
  • wordt op vele locaties door gekwalificeerde docenten gegeven
  • is voor alle niveaus, begin of verdiep je door terug naar de basis te gaan

Ga naar het docenten register en  zoek een gelicenseerd docent bij jou in de buurt. Neem persoonlijk contact op met hem/haar en vraag wanneer er weer een nieuwe officiële Do-In-Stap cursus van start gaat.

Check ook onze Facebook groep Do-In Yoga Events voor alle Do-In Yoga evenementen door heel Nederland, België en Duitsland!