Opleiding voor healers

Verbinden (Yoga) met de weg (Do) naar je essentie (In)

'I am another you'


“There are mirrors all around you:
Strive to see and understand yourself.
Strive to have the heart of a Buddha.”

*** Chan Buddhism ***


Do-In Yoga docentschap: het pad van de held

De beroepsopleiding Do-In Yoga docent is modulair van opzet en  bestaat uit drie opleidingen:

  • Niveau 1: Practitioner opleiding (module 1 t/m 3)
  • Niveau 2: Teacher opleiding (module 3 t/m 6)
  • Niveau 3: Master opleiding (module 7 t/m 9)

De complete opleiding is praktijk gericht, op Post-HBO niveau. Daarmee wordt bedoeld dat er toewijding en doorzettingsvermogen van je gevraagd wordt om de opleidingen succesvol af te ronden. Alle niveaus zijn procesgericht van aard. Commitment is daarom essentieel om te slagen. De opleidingen gaan uit van je eigen, unieke talenten. Samen creëren we een aangename en ontspannen sfeer, waarin we ons kunnen verdiepen in de Do-In Yoga. 

1. Practitioner opleiding

thema ´Stilstaan bij bewegen´

Bedoeld voor docenten, coaches, trainers en therapeuten met HBO werk/denkniveau.

Heb je een andere achtergrond en ben je geïnteresseerd, neem dan even contact op. Samen kijken we of de opleiding aansluiting heeft bij het punt waar je bent in je leven. De ingang is jouw verlangen om te bewegen van ambitie naar zingeving. Via specifieke technieken kun je geïntegreerd leren: praktijkervaring en theoretische kennis vormen een dynamische uitwisseling. Hierin wordt je ook persoonlijk begeleid.

Practitioner opleiding: inhoud niveau 1

 

2. Teacher opleiding

thema ´Verdieping en vaardigheden´ 

Een verdieping en uitbreiding op het fundament dat je gelegd hebt met het afronden van de Practitioner opleiding. Wanneer je afgestudeerd Do-In Yoga docent bent bij een andere school, kun je je ook inschrijven voor deze opleiding. Tijdens de opleiding wordt je persoonlijk begeleid.

Teacher opleiding: inhoud niveau 2

 

3. Master opleiding

thema ´Zielskracht´ 

Specialiseren nadat je de Teacher opleiding succesvol hebt afgerond. Je komt tot zelfverwerkelijking. Je doorziet het dualisme, kunt kijken en luisteren voorbij het oordeel, begrijpt de natuur van het leven. Je kiest een onderzoeksthema, waarover je een scriptie schrijft en een presentatie geeft. Tijdens de opleiding  wordt je persoonlijk begeleid.

Master opleiding: inhoud niveau 3