Nathalie van Emmerik« Terug naar overzicht

Nathalie van Emmerik
Licensed Full Teacher - Bevoegd met afgeronde Teacher opleiding.

Locatie

Nico van der Horstpark 4
2324 AW Leiden
Nederland

Contact
Tel.: 0629358885
Email: nathalie.vanemmerik@do-in-yoga.nl

Licentienummer
2018121608

Bekijk de website

Stuur een e-mail


In het kort

Je Ziel in Beweging met Nathalie

Welkom op mijn pagina! Mijn Naam is Nathalie van Emmerik (1986). Als kind voelde ik al veel aan van anderen. Wat er om mij heen gebeurde bekeek ik met grote bedachtzaamheid en diepzinnigheid. Ik verlangde naar een wereld van begrip, verbinding en harmonie. Mijn chronische fysieke aandoening, maakte het letterlijk en figuurlijk tot een uitdaging om me door het leven te bewegen. Totdat ik rond mijn 27ste in aanraking kwam met Do-In Yoga. Vanaf dat moment werd ik ‘Wakker’. De Do-In Yoga heeft mij geleerd om bewust te worden van mijzelf. Om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam, mijn grenzen te respecteren om juist van daaruit verder te kunnen komen. Om mijn weerstand om te buigen naar nieuwsgierigheid. Om te zien dat mijn gedachten, gevoelens en fysieke mogelijkheden onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. Om alles toe te laten wat zich aandient, dat is kwetsbaarheid, en daarin schuilt de grootste kracht. Via deze weg heb ik de essentie van beweging ervaren en daarmee de essentie van het leven, dat zie ik als een geschenk. In een korte periode is mijn gezondheid sterk verbeterd. Ik sta nu stevig in mijn schoenen, heb meer bewegingsvrijheid en voel me emotioneel veerkrachtiger en beter gecentreerd. Daarnaast heb ik mogen ontdekken dat ik een grote sensitiviteit heb en over mediamieke gaven beschik. Deze inzichten hebben mij gestimuleerd mijn zelfbewustzijn verder te verdiepen. Diverse holistische coaching-trajecten, cursussen en een opleiding tot Shiatsu-Therapeut en de Do-In Yoga opleiding hebben bijgedragen aan ontwikkeling en verfijning van mijn invoelend vermogen. Mijn kennis en ervaring zet ik intuïtief in om er zo vol-ledig mogelijk voor jou te Zijn. Mijn lessen krijgen vorm vanuit mijn hart: met verbondenheid, diepgang, creativiteit en een flinke dosis enthousiasme.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat er veel mogelijk is. Door de pijn aan te raken, met aandacht, met beweging en vanuit een zuivere intentie wordt het zelfgenezend vermogen aangesproken. Zelfs wanneer iets niet (volledig) kan genezen zorgt bewustwording ervoor dat je er anders mee om kunt gaan. Op dat moment ontstaat er ruimte voor heel-wording. Alles wat een belemmering vormt in je leven kun zien als een spiegel. Het is een uitnodiging om (meer) in contact te komen met jouw innerlijke kracht, je eigen Waarheid en Wijsheid. Waar jouw behoefte dan ook ligt, met liefde begeleid ik je op jouw levenspad als Mens-Zijn in verbinding met jouw Ziel.

In 2017 ben ik mijn Bedrijf 'Je Ziel in Beweging' gestart. Vanuit mijn praktijk aan huis geef ik individuele, holistische begeleiding in de vorm Reading- en healing coachingssessies, Shiatsu-Massage, Ontspanningsmassage en Do-In Yoga Coaching. Do-In Yoga groepsactiviteiten geef ik regelmatig op verschillende locaties in (de omgeving van) Leiden. Vanaf 2020 sluit in me aan bij het Teacher Team van de Do-In School en start mijn training tot Do-In Yoga Docent Opleider.

Het leven zelf zie ik als een leermeester, waarin ik mijn zielsmissie mag vormgeven. Dat wat op mijn pad komt ervaar ik als een intrigerend spel om van te leren, als een mogelijkheid om te bewegen, te groeien. Ik sta naast je: Als Lichtwerker, Gids en als mens en nodig je uit om jouw zielsmissie te leven, waarin je de beste versie van jezelf kunt Zijn.

Voor meer informatie, kijk op: www.jezielinbeweging.nl of neem gerust contact op: info@jezielinbeweging.nl of 06 29 35 88 85.

Voel je Welkom!LesroosterWorkshops | Cursussen | Retreats

  • Officiële Do-In-Stap Cursus

  • Onderwerp:
   Stap in je kracht
  • Datum van:
   03/03/2020
  • Aanvang:
   10:00
  • Datum tot:
   31/03/2020
  • Eindtijd:
   11:00
  • Niveau:
   Nieuwelingen (nog geen ervaring)
  • Kosten:
   122
  • Locatie:
   Dé Plek, Kanaalpark 157, Leiden
  • Meer info / inschrijven:
   https://jezielinbeweging.nl/do-in-yoga-lessen/