Join the team! Word ook Do-In Yoga docent

Het Healing Movements programma van de Do-In Yoga Practitioner opleiding

12 t/m 16 februari 2020 en 13 t/m 17 mei 2020 in Roelofarendsveen (NL)

Ja, ik zet deze stap!

In 3 maanden ga ik vanuit m'n intuïtie mezelf en anderen lichaamsgericht healen met deze Do-In Yoga opleiding!

12 t/m 16 februari 2020 en 13 t/m 17 mei 2020 in Roelofarendsveen (NL)

In de opleiding ontmoet je jezelf, leer je varen op je innerlijk weten. Vanuit zelf bewegen, oefenen, doen, krijg je stap voor stap ook de theorie aangereikt. De opleiding wisselt kennis en beoefening ritmisch af.

Annemieke WautersStudio Inspiratie

Ik heb bij Claudia de Do-In Yoga opleiding gedaan en tegenwoordig geeft zij haar prachtige opleiding in ons centrum te Roelofarendsveen. Claudia is een deskundige en bevlogen docent, die staat voor haar opleiding! Ze heeft enorm veel kennis en ervaring en deelt dit graag. Daarnaast is het een warme, hartelijke persoonlijkheid die zeer open en met aandacht in de wereld staat. Een zeer waardevol mens die Oosterse yoga voor iedereen toegankelijk maakt.

Ylonka KramersYoga-Touch

Door mijn werk als massagetherapeut en coach ben ik in gaan zien hoe belangrijk het is om een manier van bewegen te vinden die de gezondheid en de vitaliteit van het lichaam bevorderd. Na zelf een paar lessen Do-In gevolgd te hebben was ik direct overtuigd, dat dit een bewegingsvorm is die daadwerkelijk lichaam en geest in balans brengt. Iets wat heel belangrijk is in onze hectische maatschappij, waar al zoveel van ons gevraagd wordt. Do-In Yoga betekent voor mij even thuiskomen bij jezelf, je bewust worden van wat er speelt in je lichaam. Je leert dat je zelf je lichaam kunt helen door ademhaling, beweging en zelfbehandeling. Door de Do-In Yoga opleiding ben ik in staat nog meer mensen te helpen en begeleiden op hun pad naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik ben net klaar met de basisopleiding en stoom gelijk door naar de vervolgopleiding. Do-In Yoga is voor mij een schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut. Ben inmiddels begonnen met les geven en mijn cursisten zeggen: “dit is eigenlijk iets wat ieder mens elke week even zou moeten doen” en dat onderschrijf ik met heel mijn hart. Tevens wil ik Claudia bedanken voor de mooie inspirerende manier van lesgeven. Ik heb in deze 10 basislessen op een ontspannen manier al zoveel geleerd!

Ja, ik zet deze stap!

Ik ga vanuit m'n intuïtie mezelf en anderen lichaamsgericht healen met Do-In Yoga!

De opleiding start 12 februari 2020

Bij studio Yoga-Touch in Roelofarendsveen. Dit ligt tussen Leiden en Amsterdam in. De studio is perfect bereikbaar met de auto, parkeren is gratis. En vanaf Schiphol en Leiden CS rijden er bussen die dichtbij stoppen.

De opleiding is voor Holistische Denkers met een HBO werk/denkniveau. Je bent bijvoorbeeld zorgverlener, yoga docent, mindfulness trainer, holistisch coach of shiatsu therapeut. Je hebt een eigen praktijk op het gebied van welzijn en bewustwording. Heb jij niet deze achtergrond en voel je je wel geroepen tot de opleiding? Dat kan! Neem even persoonlijk contact op, dan bespreken we of de opleiding aansluit bij jouw behoeften.

Deze Practitioner opleiding tot Do-In Yoga Basic Teacher duurt 3 maanden. In deze periode maak je een grote sprong in je ontwikkeling. Het is belangrijk dat je in deze periode ongeveer 10 uur per week vrij maakt voor je thuisstudie.

Het allerbelangrijkste is jezelf! Doe het op de eerste plaats voor jezelf. Om meer in je volledig potentieel te komen. En natuurlijk toegang tot internet ;-). Zo houden we onderling contact en krijg je ondersteuning.

Het resultaat hangt af van jouw inzet. Commitment is belangrijk. In korte tijd een studie afronden is heerlijk, maar vraagt wel discipline om het echt te doen. Vooral je thuisstudie. Om dit makkelijker te maken, delen we een aantal studie opdrachten met elkaar. Dit motiveert en inspireert om bij te blijven. Als je afstudeert, heb je je innerlijke groei een boost gegeven, ben je dichter bij jezelf, kun je makkelijk met je mind-fucks omgaan, geef je les vanuit je gevoel, heb je geleerd om creatief te puzzelen met de bouwstenen van de theorie en kun je binnen ‘hetzelfde’ steeds weer variatie aanbrengen. Je studeert af als Do-In Yoga Basic Teacher en komt in het beroepsregister te staan voor het 1e jaar.